Photo


Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons betalen via diverse veilige betaalmethodes. Kies uit betalingen via iDEAL, PayPal of overboeking per bank. Het betaalproces is geheel afgeschermd in een beveiligde omgeving. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende betaal opties.


iDEAL
 

In Nederland is iDEAL de meest gebruikte betaalmethode om snel, makkelijk en veilig online te betalen. U rekent eenvoudig af in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Een veilige manier die net zo makkelijk is als internetbankieren en ondersteund door alle grote Nederlandse banken. iDEAL betalingen worden direct verwerkt zodat uw bestelling gelijk verzonden wordt.


PayPal
 

PayPal is een makkelijke en veilige betaalmethode om snel online te betalen. U kunt uw PayPal rekening ook eenvoudig koppelen aan uw creditcard of bankrekening. PayPal betalingen worden gelijk verwerkt zodat uw bestelling direct verzonden wordt.


Vooraf overmaken

U kunt uw bestelling ook betalen  door het geld over te maken per bank. Als u kiest voor 'Vooraf overmaken' tijdens het bestellen ontvangt u per e-mail de benodigde gegevens om de betaling te voldoen. Let op: bij deze betaalmethode wordt de betaling niet direct verwerkt, waardoor het 1-2 dagen langer kan duren voordat uw bestelling bezorgd wordt
 
Verzendkosten
 

Er worden door ons in Nederland en Belgie geen verzendkosten berekend.


Snelle levering uit voorraad
 

Alle bestellingen worden in een veilige verpakking verzonden via PostNL als pakket of per brievenbuspost. Omdat de producten direct uit voorraad leverbaar zijn wordt uw bestelling over het algemeen binnen 2 werkdagen bezorgd (binnen Nederland). Zendingen naar het buitenland worden meestal binnen 3-4 werkdagen bezorgd.


Bezorg mogelijkheden
 

De meeste producten worden verstuurd per brievenbuspost, hiervoor hoeft u dus niet aanwezig te zijn. Overigens kunt u ook kiezen voor een ander afleveradres, bijvoorbeeld op uw werk, wat erg handig is als u overdag niet thuis bent.


Orderstatus
 

Als u een bestelling plaatst ontvangt u hier automatisch een bevestiging van. Zodra uw bestelling verzonden is met PostNL ontvangt u vervolgens een statuswijziging per e-mail. Als uw bestelling verstuurd wordt als pakket zending ontvangt u ook automatisch een link met het track&trace nummer waarmee u de bestelling online kunt volgen.

14 dagen bedenktijd

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

 
Kosten in geval van herroeping

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor zijn rekening.
Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal Smartphone Repairservice dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending en ontvangst van het product terugbetalen.


Uitzonderingen

Bepaalde artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
- Onderdelen waarvan de zegel verbroken is of verpakking is geopend.
- Wanneer artikelen beschadigd of incompleet zijn

Twijfelt u of het geruild kan worden? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier.