Ruilen en Retourneren

14 dagen omruilgarantie

 

Na ontvangst van uw bestelling wilt u natuurlijk zo snel mogelijk uw product proberen. Mocht daaruit blijken dat het product toch niet is wat u zocht, dan kunt u gebruik maken van de 14 dagen omruilgarantie. Als uw bestelling om welke reden dan ook niet bevalt, dan kunt u uw bestelling retourneren, mits u dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aan ons meldt.

U mag het product geprobeerd hebben zodat u kunt beoordelen of het product u bevalt. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk) indien u het aan ons wilt retourneren. Indien het product beschadigd of niet compleet wordt geretourneerd, kan het zijn dat wij hier kosten voor in rekening brengen. In dat geval zal in overleg met de klant worden bepaald of het product voor een gedeeltelijke restitutie in aanmerking komt.

 

Hoe kunt u een product retourneren

 

Als u een product wilt retourneren of ruilen, is het belangrijk dat u dit binnen 14 dagen na ontvangst van het product aan ons meldt. Meld via email (info@smartphonerepairservice.nll) of via het contactformulier aan ons dat uw product geretourneerd moet worden en wij geven u aan waar u uw product naartoe kunt retourneren,en welke informatie wij nodig hebben bij de zending. Als het product door ons is ontvangen, ruilen wij het om voor het gewenste artikel, of storten wij uw aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat u het product retour hebt gestuurd, terug op de rekening waarmee u betaald heeft. Hanteer onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

  • Neem contact op met onze klantenservice. Vermeldt altijd het ordernummer.
  • U ontvangt via mail de gegevens die u nodig heeft om de zending naar ons te retourneren.
  • Voor het retoursturen mag u dit modelformulier voor herroeping gebruiken, maar u mag ook een eigen brief met klachtomschrijving bijvoegen.
  • Na ontvangst van de zending sturen wij u een ontvangstbevestiging toe, en gaan we met uw zending aan de slag
  • Nadat uw zending is onderzocht stellen we een oplossing voor om het probleem op te lossen.

 

Het retouradres

 

U kunt het volgende adres gebruiken om producten te retourneren:

Smartphone Repairservice

Wolvegastraat 7

6835 JJ Arnhem

 

Kosten van retournering.

De kosten van het terugsturen van het product naar ons wordt niet door ons vergoed. We vragen u dus om deze kosten zelf te dragen. Wij brengen geen aparte handlingkosten in rekening voor het verwerken van uw retourzending. Heeft u vragen over deze stappen, de informatie die u ontvangt of andere zaken omtrent het retourneren van uw bestelling, neem dan contact met ons op.