€ 23,95 € 21,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Batterij iPhone 6 origineel Nu tijdelijk in prijs verlaagd!!

Geen verzendkosten, Voor 18.00 besteld is volgende dag in huis!


Batterijen van mobiele telefoons hebben niet het eeuwige leven. Iedere keer dat je je iPhone oplaadt, neemt de capaciteit van de accu een klein beetje af. Na verloop van tijd zal de batterij dan ook niet meer volledig geladen worden waardoor de levensduur steeds minder lang wordt.

Op het moment dat jouw batterij slechts voor de helft oplaadt of wanneer het toestel helemaal niet meer aangaat, dan weet je zeker dat je aan nieuwe accu toe bent. Met het vervangen van de batterij verbeter je in de meeste gevallen ook nog eens de prestaties van je iPhone 6!

Voordat u besteld, moet u zich ervan verzekeren van welk type iPhone 6 u de accu wilt vervangen. De accu voor de iPhone 6 is niet geschikt voor de iPhone 6S

Heb je vragen over de installatie, neem dan gerust contact met ons op! info@smartphonerepairservice.nl

Klik op onderstaande link om je accu makkelijk te vervangen.

Handleiding vervangen accu iPhone 6
 


 

 


Specificaties:

Voltage: 3,82 V

Capaciteit: 1810 mAh

Apple Part # (APN): 616-0804, 616-0805, 616-0806Opties:

€ 23,95
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Fam. Koudekerk - 07-11-2018 22:03

Perfecte batterij voor de iPhone van mijn vrouw. Hebben deze er nu al een paar maanden inzitten, en nog steeds is de iPhone als nieuw. Kortom heel blij!