€ 19,95 € 15,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Batterij iPhone 6 AA+ Nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Geen verzendkosten, Voor 18.00 besteld is volgende dag in huis!


Batterijen van mobiele telefoons hebben niet het eeuwige leven. Iedere keer dat je je iPhone oplaadt, neemt de capaciteit van de accu een klein beetje af. Na verloop van tijd zal de batterij dan ook niet meer volledig geladen worden waardoor de levensduur steeds minder lang wordt.

Op het moment dat jouw batterij slechts voor de helft oplaadt of wanneer het toestel helemaal niet meer aangaat, dan weet je zeker dat je aan nieuwe accu toe bent. Met het vervangen van de batterij verbeter je in de meeste gevallen ook nog eens de prestaties van je iPhone 6!

Kwaliteitsinformatie:
Naast deze kwaliteitsbatterij is er ook nog de originele batterij voor de iPhone 6. Deze batterij is uiteraard kwalitatief nog beter en dit zal je dan ook merken in de kwaliteit en de levensduur van de batterij.
Klik hier voor de batterij iPhone 6 origineel.

Voordat je besteld, moet je je ervan verzekeren van welk type iPhone 6 je de accu wilt vervangen. De accu voor de iPhone 6S is niet geschikt voor de iPhone 6

Heb je vragen over de installatie, neem dan gerust contact met ons op! info@smartphonerepairservice.nl

Klik op onderstaande link om je accu makkelijk te vervangen.

Handleiding vervangen accu iPhone 6
 

 


Specificaties:

Voltage: 3,82 V

Capaciteit: 1810 mAh

Apple Part # (APN): 616-0804, 616-0805, 616-0806Opties:

€ 19,95
€ 15,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.