€ 24,95 € 21,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Batterij iPhone 5C origineel  | Tijdelijk inclusief gratis gereedschap | Tijdelijk in prijs verlaagd
                   

iPhone 5C origineel accu zelf vervangen
 

Deze iPhone 5c batterij origineel is vrijwel altijd de oplossing voor het snel leeglopen van de batterij, plotseling uitvallen van de iPhone, niet weergeven van het juiste batterij percentage. Daarnaast zal een nieuwe batterij ook je iPhone 5c versnellen! Kortom een nieuw batterij zorgt ervoor dat je iPhone weer als nieuw wordt.

Belangrijk is het gebruik van goed gereedschap. Bij de aanschaf van een accu voor de iPhone 5S, ontvang je een gratis gereedschapsset van hoge kwaliteit met daarin alle benodigde gereedschappen voor het zelfstandig kunnen verwisselen van de accu.

Voordat je aan het verwisselen van de accu begint, is het verstandig om eerst een instructievideo te bekijken. Wanneer u de handelingen op een voorzichtige en rustige manier uitvoert, dan kun je de accu voor de iPhone 5S ongeoefend in ongeveer 15 minuten verwisselen.

Het vervangen van de batterij is eenvoudig zelf te doen met onze reparatie handleiding (zonder technische kennis).

Voordat je besteld, moet u zich ervan verzekeren van welk type iPhone 5 u de accu wilt vervangen. De accu's voor de Iphone 5 en iPhone 5S passen nl. niet in de iPhone 5C.
Heb je toch geen iPhone 5C? Klik dan op onderstaande link en vind de juiste batterij voor je iPhone!

Klik hier voor accu iPhone 5 origineel

Klik hier voor accu iPhone 5S origineel

Voordat u aan het verwisselen van de accu begint, is het verstandig om eerst een instructievideo te bekijken. Wanneer u de handelingen op een voorzichtige en rustige manier uitvoert, dan kunt u de accu voor de iPhone 5C ongeoefend in ongeveer 15 minuten verwisselen.

Belangrijk is het gebruik van goed gereedschap. Bij de aanschaf van een accu voor de iPhone 5C, ontvangt u een gratis gereedschap set van hoge kwaliteit met daarin alle benodigede gereedschappen voor het zelfstandig kunnen verwisselen van de accu.

Smartphonerepairservice adviseert u om niet voor goedkopere namaak batterijen te kiezen. De capaciteit van namaak accu's is aanzienlijk lager dan originele accu's. Ook de levensduur van namaak accu's is flink korter. Op door Smartphonerepairservice verkochte accu's ontvangt u 12 maanden garantie.
Gratis meegeleverd gereedschap:
1x Pentalobe schroevendraaier
1x Kruiskopschroevendraaier
1x Zuignap
2x Plastic opentool
Originele Apple iPhone 5C batterij specificaties:
  • Origineel Apple product
  • Oplaadbare lithium-ion batterij
  • Vermogen: 1510 mAh
  • Voltage: 3,8V / 6.84 Wh
  • Geen geheugeneffect, d.w.z. tussentijds opladen is geen probleem
  • Apple product code: 616-0667 / 661-8300

Foto('s):

Video('s): Video vervangen accu iPhone 5C

Opties:

€ 24,95
€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Bas Steureboom - 13-11-2018 12:10

Uitstekende accu voor een uitstekende prijs! Prima service. Fijn om zo'n adres te hebben. Lekker overzichtelijk allemaal!

Wil - 05-04-2017 11:12

Accu is perfect

Ben - 27-03-2017 11:33

Accu voor 5c besteld. Goed te vervangen en prima accu